vormsel

logo_vormsel

Vormsel Pastorale Eenheid Heilige Familie Avelgem – Inschrijven
(Avelgem, Kerkhove, Outrijve, Spiere, Helkijn, Heestert, Otegem, Moen, St.-Denijs)

Aan de kandidaat-vormelingen en hun ouders van de parochies van de pastorale eenheid wordt een nieuwe werkwijze toegepast om zich kandidaat te stellen voor het vormsel. We vragen dat de ouders van de kandidaat-vormelingen (zesde leerjaar) zich in te schrijven via de site en  zich kandidaat stellen voor het vormsel. Dan bezorgen wij je de papieren inschrijvingen met de GDPR voor te ondertekenen langs de school. We vragen om je aan te melden vóór 5 september a.s. zodat iedere vormselgroep tijdig de vormselwerking kan opstarten.

Het vormsel veronderstelt een bewuste keuze om nader kennis te maken met de kerk en te groeien in christelijk geloof. Er is een vormseltocht met het hele gezin gepland in de kerk van Avelgem waarna je uw kind definitief kunt inschrijven door het afgeven van de papieren en te betalen voor de werking.

Voor meer concrete informatie in verband met de vormselwerking kan je terecht bij de vormselverantwoordelijke van de pastorale eenheid. Het programma van elke vormselgroep varieert per plaatselijke vormselwerking.  En wordt meegegeven na betaling en na de definitieve inschrijving. Dank voor je digitaal in te schrijven en voor een vlotte samenwerking!

Vormselverantwoordelijke:
Marijke Lobel
Hoogstraat,36
8580 Avelgem
marijkelobel@skynet.be
056/64 47 06
0492/73 29 22


Vormselvieringen 2020 in de pastorale eenheid Heilige Familie Avelgem:

pagina06